logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Eerlijk en oprecht advies
  • Marktconforme prijzen
  • Kloppende autohistorie
  • Verschillende merken waaronder Volkswagen, Mercedes en Ford
61_content_image_16727400571397191803.jpg

Peugeot bedrijfswagens

Hoewel u Peugeot kent van haar bedrijfswagens en bestelbussen is dit merk pas 75 jaar na haar start hiermee begonnen. Peugeot is opgericht in 1810 en richtte zich op de productie van horlogeveren en gelamineerd staal. Jaren later kwam hier ook verschillende gereedschappen bij die geëxporteerd werden door Europa, de Verenigde Staten, Turkije en zelfs naar Egypte. Naast gereedschap en horlogeveren produceerde Peugeot ook fietsen. Deze waren van top kwaliteit. Nadat Peugeot haar eerste auto bouwde in 1890 was het een fluitje van een cent om een motorblok in een van de Peugeot fiets te plaatsen. Hiermee was de Peugeot motorfiets geboren. Vanaf 1892 is Peugeot mee gaan doen aan autosport. Hier is Peugeot later in de geschiedenis erg bekend mee geworden. Wanneer u dineert in een luxe restaurant is de kans groot dat de peper- en zoutmolens van Peugeot zijn. Deze molens worden nog steeds door Peugeot geproduceerd.

Dat Peugeot een rijke historie heeft is niet zo gek want het is het op één na oudste automerk van de wereld. De auto's van Peugeot zijn in alle segmenten te koop en er zijn zelfs pick-ups en vrachtwagens gemaakt. Voor de bedrijfswagens heeft Peugeot drie verschillende uitvoeringen: van een compacte Peugeot bestelbus tot 17 kubieke meter bedrijfswagen. Daarnaast heeft Peugeot ook meegewerkt aan andere bedrijfswagens zoals de Fiat Ducato. Om u kennis te laten maken met alle tweedehands Peugeot bedrijfswagens zullen alle modellen aan u presenteren. Kent u deze modellen al, dan kunt ook onze gehele voorraad Peugeot bedrijfswagens bekijken.

61_content_image_16727398291673512585.jpg

Peugeot Partner bestelbus

Dit is meest compacte Peugeot bestelbus. Omdat de Partner als sinds 1996 wordt geproduceerd zijn er veel tweedehands Peugeot Partners. De eerste generatie van dit model werd de best verkochte bestelwagen in zijn klasse. In 2008 lanceerde Peugeot de tweede generatie van dit model en in 2018 nieuwste generatie. Deze modellen worden geleverd als bestelbus en als ludospace. De ludospace is gericht op personenvervoer. De tweedehands Peugeot Partner is verkrijgbaar met een electro-, bezine- en dieselmotor. De Peugeot Partner bestelbus is een grondig geteste bedrijfswagen. Gedurende deze testen is er meer dan 6 miljoen kilometer gereden, waaronder op hoge snelheden (beladen), in temperaturen tussen de -18 en +45 en is het carrosserie getest op roestvastheid en stevigheid.

Hoewel deze Peugeot bestelbus veelal minder rijk is uitgerust krijgt u een veel ruimte voor weinig geld. De Peugeot Partner richt zich op betrouwbaarheid en het minimaliseren van onderhoudskosten. Door de vele slimme opberg ruimtes en slimme design heeft de Partner een laadvermogen tussen de 3.3 en 4.4 kubieke meter. Deze compacte bedrijfswagens zijn ideaal voor bedrijven die gevestigd zijn in de drukke steden.

61_content_image_1672739830630094765.jpg

Peugeot Jumpy bedrijfswagens

Ook de Peugeot Jumpy is al een tijd in productie. De eerste Jumpy werd in 1995 door Peugeot gemaakt. Inmiddels zijn er 3 generaties en vult dit model het middensegment. Dit model is verkrijgbaar met een gesloten / beglaasde laadruimte of voor personenvervoer. Omdat het chassis van deze bedrijfswagen dermate goed is, zijn de Toyota ProAce Verso, de Peugeot Traveller, de link Opel Vivaro en de Citroën SpaceTourer hierop gebaseerd. In totaal heeft de Peugeot Jumpy bedrijfswagen een laadvermogen van 5 kubieke meter. Het inladen van uw vracht wordt gemakkelijk gemaakt door de 180 graden openslaande deuren. Standaard komen deze bedrijfswagens met stuurbekrachtiging, ABS, remverdeler en airbag. De airbag voor de passagier en airco zijn optioneel. Bij al onze tweedehands Peugeot bedrijfswagens is te zien met welke opties de auto is uitgerust.

61_content_image_1672739830850656085.jpg

Peugeot Boxer bedrijfswagens

De Peugeot Boxer is een van de grootste in haar klasse. Met een laadvermogen van 8 tot 17 kubieke meter is deze bedrijfswagen geschikt voor de grootste opdrachten. De Boxer is, op de styling na, gelijk aan de Fiat Ducato. Omdat de Boxer in veel varianten gemaakt is, is deze ook te krijgen met kipper of open laadbak. Deze bedrijfswagens worden aangedreven door common rail dieselmotor. Deze motor komt in een 2.2HDI of een 3.0HDI variant. Deze motoren zijn ruimschoots getest om de kwaliteit te waarborgen. In totaal zijn er 4 miljoen testkilometers gereden in verschillende zware omstandigheden. Om de rit zo comfortabel mogelijk te maken zit u op instelbare geveerde stoelen. Opties als achteruitrijcamera, trekhaak en draadloze verbinding zijn beschikbaar. Bij al onze bedrijfswagens worden deze opties overzichtelijk aangegeven zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken.

61_content_image_16727398301964847845.jpg

Een van onze Peugeot bedrijfswagens proefrijden?

Heeft u een Peugeot gevonden bij u past? Kom deze dan vrijblijvend bij ons proefrijden. Hiervoor kunt het beste een afspraak maken om teleurstelling te voorkomen. Onder het genot van een kop koffie of thee laten we u de auto zien en kunt u deze proefrijden. Hierdoor weet u zeker dat dit de Peugeot bedrijf occasion is die bij u past.

61_content_image_1672739830349581197.jpg

Waarom kiest u voor een Peugeot bedrijfswagen van KW Automotive?

Onze ervaren verkopers gaan met u het gesprek aan om te kijken welke bedrijfswagen het beste aansluit bij uw werkzaamheden. Omdat onze verkopers jarenlang ervaring hebben is het beantwoorden van uw vragen geen enkel probleem. Alle Peugeot bedrijfswagens zijn voorzien van gegarandeerde kilometerstand. Daarnaast krijgen al onze tweedehandse bedrijfswagens een visuele check en een technische check. Hierdoor kunt u meteen zorgeloos genieten en snel weer door naar de volgende opdracht.

61_content_image_16727398301961867953.jpg

Onderhoud aan uw tweedehands Peugeot

De Peugeot bedrijfswagens zijn ontworpen om kosteneffectief te zijn. Het minimaliseren van onderhoud stond hoog in het vaandel bij het ontwerp van deze bedrijfswagens. Dat wil niet zeggen dat deze onderhoudsvrij zijn. In het onderhoudsboekje staat aangeven bij welke kilometerstand er onderhoud nodig is. Door de gegarandeerde kilometerstand weet u precies waar u aan toe bent. Het controleren van de oliepijl en bandenspanning blijft natuurlijk wel belangrijk. Onze monteurs helpen graag om uw bedrijfswagen zo goed mogelijk te onderhouden.

61_content_image_1672739830503524704.jpg

Een Peugeot bedrijfswagen financieren

Wilt u liever uw Peugeot financieren? Dat kan! Om tot de beste oplossing te komen werken wij samen met zowel financiering- als leasemaatschappijen. Door deze samenwerking kunnen wij een aanbod op maat geven die aansluit bij uw wensen. We bespreken de mogelijkheden graag met u op ons kantoor.

61_content_image_16727398301333596023.jpg

Uw auto inruilen bij aankoop

Wanneer u een nieuwe bedrijfswagen aankoopt kan het zo zijn dat u geen gebruik meer maakt van uw oude. Daarom is het mogelijk om deze bij ons in te ruilen. Omdat alle inruilsituatie uniek zijn vragen wij u om met de auto bij ons langs te komen. Op die manier kunnen wij de auto taxeren en een aanbod op maat aanbieden. We maken graag kennis met u!

Neem contact met ons op

Job van Eldik

Service Manager

  • call
  • mail
  • map
Morgen Internet - Light website