Direct uit voorraad leverbaar
Vertrouwen en kwaliteit
Persoonlijk en oprecht advies
(Laden… )

Ford bedrijfswagens

5 voertuigen gevonden

Conditie:
Opbouw:
Merken:
Model:
Uitvoering:
1e Registratie:
Transmissie:
Brandstof:
Kleur:

Wij helpen je graag!

Verkoop uw huidige voertuig

Heeft u een voertuig dat u wilt verkopen? KW-automotive kan u helpen.

Ford Bedrijfswagens

Bij het kopen van een bedrijfswagen is Ford één van de merken die al snel wordt overwogenen en dat is niet gek. Ford heeft over de jaren een uitmuntende reputatie opgebouwd als het gaat om bedrijfsauto’s. De Ford bedrijfswagens hebben deze reputatie mede te danken aan het succes van de Ford Transit. Door deze goede reputatie staat Ford in de top 5 van de grootste autoproducenten.

De geschiedenis van de Ford Transit bedrijfswagens

De Transit is gelanceerd in 1965 en overrompelde de concurrentie door het enorme laadvermogen. Dit werd gedemonstreerd bij de eerste generatie van de Transit door te kijken hoeveel volwassenen erin paste. In totaal waren dit 48 volwassenen. Wat de Transit ook populair maakte was de keuze, deze was groot: Transit pick-up, Transit minibus, Transit taxibus en speciaal ingerichte Transit voor bouwpanelen. Dit laatste maakte de Ford erg geliefd in de bouwsector. De Transit die voor personenvervoer zijn geproduceerd hebben een naamsverandering gekregen van Transit naar Tourneo. Inmiddels zijn er acht generaties Ford Transit bedrijfswagens. De Ford Transit is wereldwijd de derde best verkochte bedrijfswagen met een totale productie van ruim 8 miljoen voertuigen. Het is dan ook niet gek dat deze bedrijfswagens meerdere prijzen hebben gewonnen. Een selectie uit deze prijzen zijn: Werkbus van het jaar (2001, 2007, 2013 en 2014). Deze prijzen zijn gewonnen door zowel de Ford Transit als de Ford Connect. Naast de bouw was de transit in de jaren 70 ook erg geliefd bij bankovervallers. Vanwege het laad- en het motorvermogen viel de keuze in 95% van alle overvallen op de transit. Inmiddels is de Ford Transit niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Misschien lijken ze allemaal wel hetzelfde maar de ene transit is de andere niet! Waar Ford in de jaren 60 groot geworden is met diversiteit, is dat vandaag de dag niet anders. Bij aankoop van een nieuwe transit past u deze volledig aan naar uw eigen wens.

Ford Transit Custom Bedrijfswagens

Deze personalisaties worden ook terug gezien in de Ford bedrijfswagen occasionmarkt. Deze aanpassingen wordt Custom genoemd. Vanuit de fabriek kiest u uit 3 formaten. Het maximale laadvermogen van een transit is 15.1 kubieke meter, met een maximale lengte van 4 meter. In totaal kan er 2.1 ton worden geladen. Hierdoor bent u zelfs de grootste klus helemaal de baas. Deze verschillende formaten zijn ook verkrijgbaar op de occasionmarkt. Niet alleen in het formaat van de auto zit verschil, ook voor de deuren zijn er optie’s. De verschillende opties hiervoor zijn: schuifdeuren in de zijkant, een achterklep of achterdeuren. Wanneer de achterdeuren in de weg zitten klapt u deze tot 270 graden open. Hierdoor laadt u alles met gemak achterin. Om nog gemakkelijker in uw Transit te komen zijn sommige uitgerust met een instaprand. Met de ingebouwde bevestigingsogen spant u uw lading af zodat deze niet gaat schuiven. Omdat de Transit zo divers is, worden niet alle Transits gebruikt als bedrijfsauto. Veel van deze auto’s worden omgebouwd tot camper! Er is zelf een XXL Transit Limousine en Transit drift bestelwagen voorzien van een V8.

Voorzien van bewezen aandrijflijn

Naast alle verschillende opties is de motor en aandrijflijn voor veel van deze auto’s gelijk. Wel is de motor en aandrijflijn ruimschoots bewezen. Dit geldt zowel voor de benzine- als de dieselvariant. Veel oudere varianten hebben al 3 ton gereden. Dit komt door het robuuste ontwerp van deze onderdelen. Ook de nieuwe 2.0 EcoBlue motor is al grondig getest. Voor deze testen is er 5.5 miljoen kilometer afgelegd in verschillende omstandigheden. Bij deze test is naar voren gekomen dat het brandstofverbruik verminderd is met 13%. Deze nieuwe motoren zijn niet alleen robuust, maar ook zuinig!

Als u nu wat overrompeld bent door alle keuzes, geen zorgen! Onze ervaren verkopers helpen u graag verder. Door samen naar de verschillende occasions te kijken kunt u de perfecte Transit uitzoeken. Uiteraard kunt u zich ook oriënteren! Bekijk rustig ons volledige aanbod Ford bedrijfswagens.

Ford Transit Connect gelegenheid

Naast de Transit heeft Ford ook een compactere versie uitgebracht. Deze heet de Ford Transit Connect. Ook deze versie kan geleverd worden met zowel een benzine- als een dieselmotor. De Connect is vaak opgebouwd als bestelauto en is hiermee geschikter voor ondernemers die in drukke winkelstraten of andere stadscentra moeten zijn. Ook deze Ford bedrijfswagen heeft meerdere prijzen gewonnen als werkbus van het jaar.

Onderhoud van Ford bedrijfswagens

Om uw Ford bedrijfswagen in optimale conditie te houden is het van belang dat uw Ford onderhouden wordt. Alle Ford bedrijfswagens die door ons aangeboden worden hebben een onderhoudshistorie. Met deze historie kan er per auto worden bepaald wanneer de volgende beurt plaats moet vinden. Onze ervaren monteurs houden uw bedrijfswagen in topconditie, zodat u zorgeloos rijdt en onderneemt. Naast de onderhoudshistorie ondergaan al onze occasions een visuele- en technische check en is de kilometerstand gegarandeerd.

Kom Ford bedrijfswagens proefrijden

Niet alleen is het belangrijk dat uw nieuwe bedrijfswagen past bij wat u doet, ook moet de auto bij u passen. Daarvoor raden wij het altijd aan om een proefrit te doen. Gedurende deze proefrit(ten) kunt u echt kennis maken met de Transit. Uiteraard is het mogelijk om verschillende bedrijfsauto’s te testen om zo de beste keuze te kunnen maken. Een afspraak hiervoor maken is zo gebeurd. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen. Onze verkopers kunnen al uw vragen beantwoorden en kijken graag met u mee naar welke bedrijfswagen het meest geschikt is.

Waarom koopt uw een Ford occasion bij KW Automotive?

Door het ruimte aanbod en jarenlange ervaringen vinden wij de perfecte Ford die aansluit bij uw wens. Om uw bedrijfsauto in top conditie te houden werken onze monteurs er met de uiterste zorg aan. Daarnaast checken wij elke nieuw binnengekomen occasion zowel een visuele- als technisch. Hierdoor kunt u met een gerust hart de weg op.

Ford bedrijfswagens financieren

Door onze nauwe samenwerkingen met verschillende financierings- en leasemaatschappijen is het ook mogelijk om uw nieuwe bedrijfswagen te financieren. De financiering geven graag samen met u en onze expert vorm. Samen vinden we voor elke situatie de meest geschikte oplossing. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe aankoop.

Inruilen bedrijfsauto bij aankoop Ford occasion

Wanneer u uw oude auto wilt inruilen bij aanschaf van een Ford bedrijfsauto taxeren wij de auto. Om inzicht te krijgen in dit proces kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder onder het genot van een kop koffie of thee.

Klanten beoordelen ons als volgt

De beoordeling is gebaseerd op meer dan 100+ Google reviews

4.2 van de 5

4.4/5
N. van de Mosselaar | Koper
Altijd super service en uitstekende kennis over hun werkzaamheden.
5/5

5 van de 5

C. van Zuijlen | Koper
Top service, Jeroen kwam me auto gelijk ophalen in Arnhem na dat hij niet meer starten. Andere garages hadden geen tijd. Jeroen maakte tijd er voor.
5/5

5 van de 5

M. Terburg | Koper
Recent een mooie bus gekocht. Personeel is behulpzaam en vriendelijk.
5/5

5 van de 5