Direct uit voorraad leverbaar
Vertrouwen en kwaliteit
Persoonlijk en oprecht advies
(Laden… )

Scania vrachtwagens

7 voertuigen gevonden

Wij helpen je graag!

Verkoop uw huidige voertuig

Heeft u een voertuig dat u wilt verkopen? KW-automotive kan u helpen.

Scania vrachtwagen

Wil je een Scania vrachtwagen kopen? Dan ben je bij KW Automotive aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van Scania vrachtwagens en hebben een uitgebreide voorraad met verschillende modellen. Scania is een merk dat al meer dan 100 jaar bestaat en staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast beschikken Scania vrachtwagens over uitstekende specificaties, waardoor ze geschikt zijn voor talloze transportopdrachten.

Hier lees je alles over Scania vrachtwagens, van het ontstaan van het merk tot aan de verschillende modellen die verkrijgbaar zijn. Ook geven we je een overzicht van de voor- en nadelen van Scania vrachtwagens en beschrijven we hoe je deze het beste kunt onderhouden. Scania vrachtwagens zijn duurzaam, betrouwbaar en hebben veel vermogen. Kortom: Scania vrachtwagens zijn de perfecte keuze als je op zoek bent naar een goede tweedehands vrachtwagen.

De oorspong ligt in Zweden

Scania is in 1891 opgericht in Zweden door Gustaf Erikson. Het bedrijf is ontstaan uit een aantal kleine bedrijven die zich bezighielden met het transport van goederen over water. Scania produceert sinds 1903 vrachtwagens en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van vrachtwagens ter wereld. Scania vrachtwagens worden gebruikt in meer dan 100 landen en hebben een goede reputatie opgebouwd.

Scania vrachtwagens zijn er in verschillende modellen, elk met hun eigen specificaties en voor- en nadelen. De verschillende modellen van zijn als volgt: Scania R-serie, Scania S-serie, Scania G-serie en Scania P-serie. Omdat de verschillen te laten zien presenteren we ieder model.

Scania R-serie

De Scania R-serie is het meest verkochte model van Scania. De vrachtwagens uit deze serie zijn geschikt voor diverse transportopdrachten, van personenvervoer tot aan het transport van goederen over lange afstanden. De Scania R-series wordt geleverd met verschillende motoropties, waaronder Scania DC13 en Scania DC16. Het vermogen van deze 6-cilinder dieselmotoren varieert van 420 tot 560 pk. De Scania R-series is betekend om de luxe, betrouwbaar en het vele vermogen.

Scania S-serie

De Scania S-serie is de nieuwste serie van Scania vrachtwagens. Deze serie is ontworpen voor het transport over lange afstanden en beschikt over een aantal innovatieve features, waaronder Scania Connectivity Services en Scania Driver Support. Daarnaast heeft de S-serie een brandstof besparende aandrijflijn. Scania geeft aan dat dit tot 8% brandstof kan besparen. Ook de S-serie wordt geleverd met verschillende motoren, waaronder Scania DC13 en Scania DC16. De variaties in het vermogen is gelijk aan dat van de R-serie.

Scania G-serie

De Scania G-serie is ontworpen voor het zwaardere transport, zoals het vervoer van aarden en stenen. De Scania G-series komt met een 5-cilinder dieselmotor. Deze is een stukje minder krachtig dan de bovenstaande series. Het vermogen van de 9 liter Scania G-serie zit tussen de 280 en 360 pk. De 12.7 liter variant heeft 10 pk meer.

Scania P-serie

De Scania P-serie laat haar diversiteit goed zien op de krappere delen van het land. Denk hierbij aan de stad of overvolle bouwlocaties. Deze vrachtwagen heeft veel opties als het gaat om achteras overbrengingen. Hierbij is er keuze tussen enkele- of tandem-aandrijving. Deze Scania vrachtwagen haalt haar vermogen uit een Cummings motor en brengt dit met 8 versnellingen over naar de banden.

Tweedehands Scania vrachtwagen

Er zijn vele redenen waarom er zoveel Scania-liefhebbers zijn. De V8-motor trekt veel mensen aan, net als het unieke geluid dat deze trucks produceren. Scania-trucks staan ook bekend om hun hoge kwaliteit en zuinigheid. Hierdoor ze populair zijn bij zowel vrachtwagenchauffeurs als bedrijven. Als u op zoek bent naar een truck die de tand des tijds zal doorstaan, is een Scania een geweldige optie.

Kom een Scania vrachtwagen proefrijden

Wanneer u veel tijd doorbrengt in de cabine is het wel prettig dat deze aansluit bij uw wensen. Een van de dingen die een Scania onderscheidt van andere trucks is het interieur. De cabine is doorgaans zeer ruim, waardoor het comfortabel is voor chauffeurs om lange uren achter het stuur door te brengen. Het dashboard is ook overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken, wat belangrijk is wanneer u in een grote truck rijdt. Maar op dit ook echt te ervaren kunt u deze het beste komen proefrijden. Dit kunt u gemakkelijk doen door een afspraak te maken.

Het onderhouden van uw Scania vrachtwagen

De Scania-truck is een zwaar voertuig dat, net als alle vrachtwagens, regelmatig onderhoud nodig heeft om in topconditie te blijven. Enkele taken die moeten worden uitgevoerd zijn olie verversen, filters vervangen en reminspecties. Het is belangrijk om dit onderhoudsschema bij te houden, hierdoor voorkomt u verrassingen. Gelukkig is het meeste onderhoud aan een Scania-truck relatief eenvoudig uit te voeren. U hebt geen speciaal gereedschap of apparatuur nodig en het meeste werk kan worden gedaan door een gekwalificeerde monteur. Onze gekwalificeerde monteurs staan voor klaar en houden uw Scania in top conditie.

Waarom koopt u uw Scania vrachtwagen bij KW Automotive?

Wanneer u afhankelijk bent van uw vrachtwagen(s) gaat u voor kwaliteit en zekerheid. Dat is wat KW Automotive u kan bieden. Met een volledige onderhoudshistorie evenals een verzekerde kilometerstand weet u exact waar u aan toe bent. Elke Scania vrachtwagen die bij ons binnenkomt wordt voorzien van zowel een visuele- als een technische keuring. Hierdoor bent u verzekerd van een goede koop.

Uw voertuig inruilen bij aanschaf Scania vrachtwagen

Het inruilen van uw oude voertuig is eenvoudig. Om u een inruilvoorstel te kunnen doen zal het voertuig eerst getaxeerd worden. Dit kunt u het beste doen door het voertuig mee te nemen naar onze locatie. Terwijl u wacht kunnen wij onze inspectie uitvoeren. Zodra dit is afgerond presenteren wij het inruilvoorstel.

Financieren van een Scania vrachtwagen

Wanneer u liever uw Scania financiert bieden wij u verschillende mogelijkheden. Door onze nauwe samenwerking met verschillende lease- maar ook financieringspartijen vinden we altijd een mogelijk die aansluit bij uw wensen. Mocht u vragen hebben over een financieringsvorm, neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Klanten beoordelen ons als volgt

De beoordeling is gebaseerd op meer dan 100+ Google reviews

4.2 van de 5

4.4/5
J. Wijnen | Koper
Een paar weken geleden zat ik in nood met mijn auto. Ik had naar Kw-automotive gebeld en die hebben mij direct geholpen. Binnen 15 minuten waren ze bij mijn huis om mijn auto te halen en op dezelfde dag kon ik hem weer ophalen. Super service! Een echte aanrader!!
5/5

5 van de 5

J. van den Bergh | Koper
Wat een mooi bedrijf en wat een aardige behulpzame mensen. Alles netjes verzorgd. Eerlijke en open communicatie en natuurlijk mooie auto’s. Aanrader!
5/5

5 van de 5

J. Kroes | Koper
Erg fijne autodealer ! Heel erg betrokken en persoonlijk behandeld. Heb hier een 2e-hands mini gekocht. Na een week ging een lampje van de motor aan. Zonder problemen en zelfs zonder kosten verholpen! Ondanks dat hier geen enkele verplichting toe was, ik had ook niet verwacht dat dit gratis zou gebeuren. Zeker aan te raden !
5/5

5 van de 5