Direct uit voorraad leverbaar
Vertrouwen en kwaliteit
Persoonlijk en oprecht advies

Over ons

Ons team van gedreven experts helpt u graag verder. Benieuwd wie er achter KW Automotive zitten? Maak kennis met ons team.

KW Automotive

Driven globally, trusted locally

Wij zijn Robin en Jeroen. Samen met ons team runnen wij met veel passie KW-Automotive. KW-Automotive is een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van jong gebruikte personenauto’s, lichte bedrijfswagens en trucks.

Daarnaast hebben wij een eigen werkplaats waar wij samen met onze ervaren monteurs onderhoud en reparaties uitvoeren aan auto’s, lichte bedrijfswagens en trucks.

Bekijk ons team

Maak kennis met ons team van specialisten.
Robin Schuller
Inkoop
Jeroen Kuipers
Verkoop - Inkoop
Keanu Loeffen
Verkoop
Louis Provoost
Inkoop
Job van Eldik
Verkoop
Danny Nas
Werkplaats
Roel van der Sangen
Werkplaats

Klanten beoordelen ons als volgt

De beoordeling is gebaseerd op meer dan 100+ Google reviews

4.2 van de 5

4.4/5
B. Peters | Koper
Al meerdere auto’s in en verkocht via KW Automotive in Wijchen. Ze staan altijd klaar wanneer nodig en begeleiden het traject van A tot Z. Auto’s voor de zaak of privé, alles doen we via KW!
5/5

5 van de 5

R. Jong | Koper
Betrouwbaar en ze weten waar ze over praten. Koffie staat klaar en nemen de tijd voor je. Telefonisch is er altijd een afspraak te maken zelfs op Zondag en op feestdagen. Zelfs als je met pech staat langs de weg zijn ze bereid om je op te halen en dat ook nog op zondag ook. Deze jonge ondernemer laat je niet in de kou staan, en snapt de klanten. Prima garage en een echte aanrader…
5/5

5 van de 5

J. van Haren | Koper
Recent een auto aangekocht bij dit bedrijf, bewust gekozen voor een bedrijf dicht bij huis dat betrouwbaar is. Na een kleine 4 weken gereden te hebben met mijn nieuwe aankoop ging er een motorstoring’s lampje branden op mijn dashboard. Ik heb direct Jeroen gebeld en die heeft alles netjes en kosteloos verholpen!
5/5

5 van de 5

Wij helpen je graag!

Verkoop uw huidige voertuig

Heeft u een voertuig dat u wilt verkopen? KW-automotive kan u helpen.