Direct uit voorraad leverbaar
Vertrouwen en kwaliteit
Persoonlijk en oprecht advies
(Laden… )

Opel bedrijfswagens

1e Registratie:
Wij kunnen op dit moment geen voertuig vinden voor uw zoekcriteria

Wij helpen je graag!

Verkoop uw huidige voertuig

Heeft u een voertuig dat u wilt verkopen? KW-automotive kan u helpen.

Opel bedrijfswagens

Opel heeft een rijke historie en heeft meer geproduceerd dan alleen Opel bedrijfswagens. Het merk Opel is opgericht in 1868 door de Duitse Adam Opel. Het produceren van personen- en bedrijfswagens was niet het eerst wat dit bedrijf deed. In de beginjaren van Opel produceerde dit bedrijf naaimachines, later kwamen hier ook kurk apparaten bij. De overgang naar de auto-industrie begon met de productie van fietsen. Hier was Opel dermate succesvol in dat Opel in de jaren 20 de grootste fietsenproducent was. Deze tak van Opel is eind jaren 30 verkocht. Na de verkoop heeft Opel zich alleen nog gefocust op gemotoriseerde voertuigen. Het merk Opel is in 1929 opgekocht door General Motors en was hier tot 2021 deel van. Inmiddels is Opel gekocht door Stellantis. In Nederland kent u het merk onder de naam Opel, maar dit geldt niet voor rest van de wereld. In het Verenigd Koninkrijk heet het merk Vauxhall, in Australië en Nieuw Zeeland doet Opel zaken onder de naam Holden en in Latijns Amerika heet het Chevrolet. De eerste bedrijfswagens van Opel werd geproduceerd in 1910. Deze vrachtwagen had een laadvermogen van een ton wat erg veel was voor die tijd. In 1975 produceerde Opel haar laatste vrachtwagen.

Tweedehands Opel bedrijfswagens

Voor het hedendaagse bedrijfsleven produceert Opel drie verschillende types bedrijfswagens. Hierdoor is er voor elke ondernemer een tweedehands Opel die aansluit bij uw wensen. Om inzicht te geven in welke Opel bedrijfswagen het beste aansluit bij uw bedrijf behandelen we deze per type. Kent u alle Opel modellen al, kunt u ook onze volledige voorraad Opel bedrijfswagens bekijken.

Opel Combo bestelbus

Dit model Opel bestelbus is al een hele tijd in productie. De eerste Opel Combo werd gemaakt in 1985. Inmiddels zijn er 5 generaties. Om de verschillende generaties uit elkaar te houden gebruikt Opel letters. De verschillende generaties van deze Opel bestelbus worden aangeduid met de letters A,B,C,D en E. De Opel Combo is de meest compacte tweedehands Opel. De combo is verkrijgbaar voor personenvervoer en als gesloten bestelbus. De Combo is verkrijgbaar met zowel een diesel- als een benzinemotor. Door het compacte en gestroomlijnde design zijn deze bedrijfswagens zuinig. Het nieuwe model van de Opel Combo bestelbus is voorzien van een elektrische motor. Standaard heeft deze bedrijfswagen een laadvermogen van 3.3 kubieke meter. Bij de verhoogde en de verlengde versie kan dit oplopen tot 3.9 kubieke meter. Door het compacte karakter van deze bedrijfswagen is deze ideaal voor in drukke straten van de stad. Ook krappe parkeerplekken zijn geen enkel probleem door de strakke draaicirkel.

Opel Vivaro bedrijfswagens

De Opel Vivaro dekt het middensegment van de tweedehands Opel bedrijfswagens. Van de Opel Vivaro zijn er verschillende uitvoeringen beschikbaar. De Vivaro is verkrijgbaar als gesloten bestelwagen en als dubbele cabine voor personenvervoer. Daarnaast is er een combi variant beschikbaar met schuifdeuren. Wanneer de standaard wielbasis te klein is voor uw werkzaamheden zijn er ook bedrijfswagens beschikbaar met een verlengde wielbasis. Het totale laadvermogen van de Opel Vivaro zit tussen de 4.6 en 6.1 kubieke meter, dit wordt bepaald door de opbouw van de Opel. De tweedehands Opel Vivaro zijn alleen verkrijgbaar met een dieselmotor. De Opel Vivaro staat dan bekend als een praktisch maar zuinige bedrijfswagen. Wanneer u kiest voor een Opel Vivaro krijgt u een heleboel bedrijfswagen voor uw geld.

Opel Movano bedrijfswagens

De Opel Movano is de grootste tweedehands bedrijfswagen die Opel levert. Dit is ook het meest diverse model van Opel in het bedrijfssegment. De Movano is verkrijgbaar als dubbele cabine, enkele cabine, bestelbus, bestelwagen en als stationwagen. Daarnaast zijn er zowel van de lengte als dakhoogte 3 verschillende uitvoeringen. Door deze verschillende uitvoeringen is het verschil in laadvermogen groot. Dit varieert van 8.0 kubieke meter tot 13.9 kubieke meter. Door deze variatie is er elke klus een Movano. Alle tweedehands Opel Movano’s worden aangedreven door een zuinig viercilinder-turbodiesel. De nieuwste generatie is voorzien van een elektrische motor. Omdat de Movano de meeste verkochte Opel bedrijfswagen is, is de keuze in tweedehands Opel’s ook groot. Benieuwd geworden naar welke varianten wij op voorraad hebben? Bekijk dan onze voorraad Opel bedrijfswagens. Hierin kunt u ook per voertuig de opties zien waarmee deze is uitgerust.

Kom een Opel bedrijfswagen proefrijden!

Bent uw benieuwd hoe een Opel bedrijf occasion rijdt? We maken graag kennis met u om een proefrit te komen maken. Voor het inplannen van een proefrit hoeft u alleen een afspraak te maken. Dit doet u gemakkelijk en snel door contact op te nemen met een van onze ervaren verkopers. Tijdens de proefrit kunt u ervaren welke Opel het beste aansluit bij u en uw bedrijf.

Waarom kiest u voor een Opel bedrijfswagen van KW Automotive?

Met een Opel bedrijfswagen krijgt u een hele hoop bedrijfswagen voor uw geld. Door het grote aanbod en verschil in opbouw zoekt u gemakkelijk een Opel uit die past bij uw werkzaamheden. Onze ervaren verkopers laten u graag al onze Opel bedrijfswagens zien en beantwoorden alle vragen die u heeft. Alle Opel bedrijfs occasions die verkocht worden zijn voorzien van zowel een visuele- als een technische check. Alle bedrijfswagens hebben een gegarandeerde kilometerstand zodat u meteen kan gaan genieten van uw nieuwe Opel. Per bedrijfswagen is een duidelijk overzicht te vinden van welke opties, brandstofsoort en transmissie de auto is voorzien.

Onderhoud van Opel bedrijfswagens

Om uw Opel bedrijfswagen in topconditie te houden heeft deze onderhoud nodig. Welk onderhoud er precies nodig is staat in het onderhoudsboekje van de auto. Omdat al onze bedrijfswagens een gegarandeerde kilometerstand hebben ziet u precies welk onderhoud wanneer nodig is. Onze ervaren monteurs helpen u graag uw Opel in topconditie te houden. Hierdoor kunt u zorgeloos van klus naar klus. Het tijdig controleren van uw banden en oliepijl moet u natuurlijk niet vergeten.

Liever uw Opel bedrijfswagen financieren?

Dat kan! Iedere aankoop is anders en zo behandelen wij dit ook. Om deze reden zijn er verschillende mogelijkheden om uw bedrijfswagen te financieren. Om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen werken wij samen met verschillende lease- en financieringsmaatschappijen. Samen met u komen we tot de beste oplossing en kunt snel gaan genieten van uw aankoop. Heeft u vragen over hoe u uw nieuwe Opel kan financieren? Hiervoor kunt het best contact met ons opnemen. We maken graag kennis met u.

Inruilen bij aankoop van een tweedehands Opel bedrijfswagen

Mocht u uw auto willen inruilen bij aankoop van een Opel bedrijfswagen dan is dat uiteraard mogelijk. Hiervoor ontvangen wij graag uw auto zodat wij deze kunnen taxeren. Onder het genot van een kop koffie of thee helpen onze verkopers u graag verder met dit proces.

Klanten beoordelen ons als volgt

De beoordeling is gebaseerd op meer dan 100+ Google reviews

4.2 van de 5

4.4/5
B. Peters | Koper
Al meerdere auto’s in en verkocht via KW Automotive in Wijchen. Ze staan altijd klaar wanneer nodig en begeleiden het traject van A tot Z. Auto’s voor de zaak of privé, alles doen we via KW!
5/5

5 van de 5

J. Wijnen | Koper
Een paar weken geleden zat ik in nood met mijn auto. Ik had naar Kw-automotive gebeld en die hebben mij direct geholpen. Binnen 15 minuten waren ze bij mijn huis om mijn auto te halen en op dezelfde dag kon ik hem weer ophalen. Super service! Een echte aanrader!!
5/5

5 van de 5

S. van Loenen | Koper
Geweldige service! Vriendelijke medewerkers, snel geregeld en zonder moeite een leenauto.
5/5

5 van de 5