Direct uit voorraad leverbaar
Vertrouwen en kwaliteit
Persoonlijk en oprecht advies
(Laden… )

Volkswagen bedrijfswagens

9 voertuigen gevonden

Conditie:
Opbouw:
Merken:
Model:
Uitvoering:
1e Registratie:
Transmissie:
Brandstof:
Kleur:

Wij helpen je graag!

Verkoop uw huidige voertuig

Heeft u een voertuig dat u wilt verkopen? KW-automotive kan u helpen.

Volkswagen Bedrijfswagens

De Volkswagen bedrijfswagens ziet u elke dag op de Nederlandse wegen. De bedrijfswagens van dit merk staan bekend om de kwaliteit en om het tijdloze ontwerp. Denk hierbij aan de Volkswagen Caddy en de Volkswagen Transporter. Uiteraard produceert dit merk niet alleen bedrijfswagens maar ook personenauto’s. In totaal staan er twee Volkswagens in de top 5 meest verkochte auto’s. Dit zijn de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf.

Het merk Volkswagen is ontstaan vanuit de tweede wereldoorlog. Hierbij zouden er auto’s voor het Duitse volk gemaakt worden. De vereiste voor deze auto waren als volgt: een topsnelheid van minimaal 100 kilometer per uur, een luchtgekoelde motor, een maximaal verbruik van 6/7 liter per 100 kilometer en ruimte voor een klein gezin of 3 soldaten met mitrailleurs. Hoewel deze auto gebouwd zou worden voor het volk, heeft de gemiddelde Duitser nooit een auto gezien. De paar honderd auto’s die geproduceerd werden gingen voornamelijk richting partijleden. Later in de oorlog werd er in de Volkswagenfabriek militaire varianten van de Kever gebouwd evenals raket- en vliegtuigonderdelen.

Na de oorlog is Volkswagen als losstaand bedrijf verdergegaan. Het bedrijf kwam in eerste instantie te vallen onder Majoor Ivan Hirst. Onder zijn leiding werden militaire voertuigen gerepareerd. Omdat het Britse leger met een voertuig tekort kampte werd de productie van voertuigen hervat. Deze productie werd snel opgepakt ondanks dat de fabriek geen dak had! In 1950 maakte Volkswagen haar eerste bestelbus. Dit was de Volkswagen Transporter, ofwel type 2. U kent het type 2 als de hippiebus. Hoewel Volkswagen ook vrachtwagens produceert rijden deze alleen in Zuid-America.

Omdat Volkswagen verschillende bedrijfswagens maakt introduceren wij deze per type. Hierdoor weet u precies welke Volkswagen bedrijfswagen het beste bij u aansluit. Kent u alle types al? Bekijk dan de voorraad Volkswagen bedrijfswagens.

Volkswagen Caddy bedrijfswagens

De Volkswagen Caddy is een bestelauto ontworpen in 1983. Inmiddels zijn er 3 generaties van de Volkswagen Caddy. De derde generatie die vanaf 2004 tot en met 2020 werd geproduceerd, staat op het chassis van de Touran en heeft de motor van een Golf mk5. De Caddy heeft in haar productietijd twee keer een facelift gekregen. De Caddy is verkrijgbaar voor personenvervoer, als bestelwagen en met een verlengde wielbasis. Deze wordt de Volkswagen Caddy Maxi genoemd.

Zoals u gewend bent van de Volkswagen bedrijfswagens is de keuze als het gaat om motor en versnellingsbak ruim. Voor de brandstof is er keuze tussen benzine, diesel en aardgas. De benzinemotor is verkrijgbaar in de 1.0 TSI en 1.4 TSI variant. Voor de dieselmotor is de 2.0 TDI verkrijgbaar met 102 of 150pk. Zowel de benzine- als de dieselvariant kan een handgeschakelde 5 of 6 versnellingsbak hebben. Ook zijn er automatische DSG-versnellingsbakken te krijgen. De Volkswagen Caddy op aardgas is alleen verkrijgbaar met een 1.4 TGI motor en handgeschakelde versnellingsbak.

Volkswagen Amarok pick-up

De Amarok is een pick-up. Deze is te krijgen al twee- en vierdeurs cabine. De Volkswagen Amarok bedrijfswagen is alleen verkrijgbaar met een dieselmotor. De 2.0 TDI 4 cilinder dieselmotor heeft een vermogen van 122 tot 180 pk. De 3.0 V6 TDI motor heeft een vermogen van 163 tot 258 pk. Het vermogen wordt standaard naar de achterwielen overgebracht, maar een 4×4 is ook mogelijk. De Amarok wordt door defensie gebruikt als terreinwagen.

Volkswagen Transporter bedrijfswagens

Dit is het oudste type bedrijfswagen van Volkswagen. Van 1967 tot 1979 werd de hippie bus geproduceerd. In de afgelopen 20 jaar zijn 3 versie geweest.

Volkswagen Transporter T5 bedrijfswagens

Dit T5 is van 2003 tot en met 2015 gemaakt. Deze versie is beschikbaar met zowel een handgeschakelde- als automatische 5 of 6 versnellingsbak. Er is waslijst aan verschillende motoren beschikbaar. Hierbij is keuze tussen benzine, diesel en aardgas. Het vermogen verschilt van 84pk tot 235pk. De aandrijving is standaard op de voorwielen maar er zijn ook 4Motion varianten te krijgen.

Volkswagen Transporter T6 bedrijfswagens

De T6 is gemaakt van 2015 tot 2019. Dit model heeft nieuwe styling en een nieuw interieur. Op ruim uitgeruste Volkswagen bedrijfswagens is een elektrische achterklep te vinden. De waslijst aan motoren van de T5 zijn ook verkrijgbaar in de T6. Daarnaast zijn er Euro6 dieselmotoren verkrijgbaar. De T6 won de ‘Van of the Year’ prijs in 2016. De Transporter is verkrijgbaar als bestelbus, personenvervoer en als camper.

Volkswagen Transporter T6.1 (facelift)

In 2019 heeft de Transporter een facelift gekregen. De facelift bestaat uit andere koplampen en grill. Daarnaast heeft het motorplatform een upgrade gehad. Hierdoor voldoen deze aan de nieuwe Euro6 emissienormen. Ook heeft de facelift een infotainment systeem gekregen. De facelift is niet meer te krijgen met benzinemotor. De beschikbare motoren zijn 2.0 TDI (diesel). Het vermogen verschilt van 90 tot 199pk. Hierbij zijn de snellere varianten uitgevoerd met 4motion.

Volkswagen Crafter bedrijfswagens

Dit is de grootste bedrijfswagen van Volkswagen. De Crafter is gemaakt in samenwerking met Mercedes Benz. Mercedes heeft de Crafter uitgebracht als LINK de Sprinter. De Crafter is verkrijgbaar als bestelbus, pick-up en voor personenvervoer. Het laadvermogen bij een 5-tons uitvoering is 18.4 kubieke meter. Er zijn verschillende dak hoogtes en wielbasissen beschikbaar. Elke Volkswagen Crafter heeft een dieselmotor. De emissieklasse verschilt van Euro4 tot Euro6.

Volkswagen bestelbus proefrijden

U kunt al onze Volkswagens kosteloos proefrijden. Door een proefrit ervaart u de klasse en het rijgenot van een Volkswagen bedrijfswagen. Daarnaast kunt u rustig rondkijken naar de verschillende laadruimtes. Hierdoor kunt u de keuze maken welke bedrijfswagen het beste bij u past.

Waarom kiest u voor een bedrijfswagen van KW Automotive?

U kiest voor KW Automotive omdat wij altijd 130 verschillende bedrijfs- en personenauto’s op voorraad hebben. Hierdoor kunnen wij altijd een bedrijfswagen vinden die perfect bij u aansluit. Door de verzekerde kilometerstand, standaard visuele- en technische check koopt u met een gerust hart. Onze verkopers helpen u graag verder en beantwoorden elke vraag die u heeft.

Het onderhouden van uw Volkswagen bestelbus

Om zorgeloos naar de volgende opdracht te kunnen is het tijdig onderhouden van groot belang. Gelukkig wordt dit makkelijk gemaakt door het onderhoudsschema van Volkswagen. Dit schema vindt u in het onderhoudsboekje. Door de verzekerde kilometerstand weet u waar de auto zich in het onderhoudsschema bevindt. Het is aangeraden om zelf tijdig uw oliepeil en banden te controleren. Hierdoor houden wij samen met u uw bedrijfswagen in topconditie.

Een Volkswagen bestelbus financieren

Wilt u liever financieren in plaats van kopen? Geen probleem! We werken samen met verschillende financierings- en leasemaatschappijen. Door de kijken naar uw situatie bepalen we de financieringsvorm die het beste aansluit. Kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken.

Inruilen bij aankoop

Heeft u een inruilauto bij aankoop van uw nieuwe Volkswagen bestelbus? Hiervoor taxeren wij de auto. Na de taxatie ontvangt het voorstel.

Klanten beoordelen ons als volgt

De beoordeling is gebaseerd op meer dan 100+ Google reviews

4.2 van de 5

4.4/5
J. Wijnen | Koper
Een paar weken geleden zat ik in nood met mijn auto. Ik had naar Kw-automotive gebeld en die hebben mij direct geholpen. Binnen 15 minuten waren ze bij mijn huis om mijn auto te halen en op dezelfde dag kon ik hem weer ophalen. Super service! Een echte aanrader!!
5/5

5 van de 5

J. van Brakel | Koper
Top service, top assortiment.
5/5

5 van de 5

L. van Enckevort | Koper
Prettig bedrijf, heb mijn auto hier al langere tijd in onderhoud en raad KW-Automotive aan bij familie en vrienden. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over kosten, duur van de reparatie, etc. Kortom; professioneel en prettig bedrijf om mee te werken.
5/5

5 van de 5