Disponibil direct din stoc
Încredere și calitate
Sfaturi personale și sincere
+3124-303 0 400

(Încărcare... )

KW Automotive este responsabil pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, așa cum se reflectă în această declarație de confidențialitate.

Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm

KW Automotive prelucrează datele dvs. cu caracter personal pentru că utilizați serviciile noastre și/sau pentru că ni le furnizați dvs. personal.

Mai jos este o prezentare generală a datelor cu caracter personal pe care le prelucrăm:

– Numele și prenumele (numai dacă ne trimiteți un formular de contact)

– Numărul de telefon (numai dacă ne trimiteți un formular de contact)

– Adresa de e-mail (numai dacă ne trimiteți un formular de contact)

– Adresa IP

– Browserul de internet și tipul de dispozitiv

Date cu caracter personal speciale și/sau sensibile pe care le prelucrăm

Site-ul și/sau serviciul nostru nu intenționează să colecteze date despre vizitatorii site-ului care au sub 16 ani. Cu excepția cazului în care au permisiunea părinților sau a tutorelui. Cu toate acestea, nu putem verifica dacă un vizitator are peste 16 ani. Prin urmare, îi sfătuim pe părinți să se implice în activitățile online ale copiilor lor pentru a evita colectarea de date despre copii fără acordul părinților. Dacă sunteți convins că am colectat date cu caracter personal despre un minor fără un astfel de consimțământ, vă rugăm să ne contactați la webmaster@morgeninternet.nl și vom șterge aceste informații.

În ce scop și pe ce bază prelucrăm datele cu caracter personal

KW Automotive prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:

– Să vă sunăm sau să vă trimitem un e-mail, dacă este necesar pentru a ne desfășura serviciile noastre

– Pentru a vă livra bunuri și servicii

Procesul decizional automatizat

KW Automotive nu ia decizii cu privire la lucruri care ar putea afecta (în mod semnificativ) persoanele fizice pe baza prelucrării automate. Acestea sunt decizii luate de programe sau sisteme informatice, fără ca o ființă umană (de exemplu, un angajat al KW Automotive) să fie implicată.

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

KW Automotive nu va păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru o perioadă mai lungă decât cea strict necesară pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate datele dumneavoastră. Puteți să ne întrebați oricând despre perioadele de păstrare, dar vom folosi aceste date doar pentru un contact unic.

Partajarea datelor cu caracter personal cu terți

KW Automotive nu vinde datele dvs. unor terțe părți și le furnizează numai dacă este necesar pentru executarea contractului cu dvs. sau pentru a respecta o obligație legală. În cazul companiilor care prelucrează datele dumneavoastră în numele nostru, încheiem un acord de prelucrare pentru a asigura același nivel de securitate și confidențialitate a datelor dumneavoastră. KW Automotive rămâne responsabil pentru aceste operațiuni de prelucrare.

Cookie-uri sau tehnici similare, pe care le folosim

KW Automotive utilizează cookie-uri funcționale, analitice și de urmărire. Un cookie este un mic fișier text care este stocat în browserul computerului, tabletei sau smartphone-ului dumneavoastră atunci când vizitați pentru prima dată acest site web. KW Automotive utilizează cookie-uri cu o funcționalitate pur tehnică. Acestea asigură funcționarea corectă a site-ului web și, de exemplu, reținerea setărilor dumneavoastră privind preferințele. Aceste module cookie sunt, de asemenea, utilizate pentru a face ca site-ul web să funcționeze corect și pentru a-l optimiza. De asemenea, plasăm cookie-uri care urmăresc comportamentul dumneavoastră de navigare, astfel încât să putem oferi conținut și reclame personalizate.

La prima dvs. vizită pe site-ul nostru web, v-am informat deja despre aceste module cookie și v-am cerut permisiunea de a le seta.

Puteți renunța la cookie-uri prin setarea browserului dumneavoastră de internet pentru a opri stocarea cookie-urilor. În plus, puteți șterge orice informații stocate anterior prin intermediul setărilor browserului dumneavoastră.

Pentru o explicație, a se vedea: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Vizualizarea, modificarea sau ștergerea datelor

Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele dumneavoastră cu caracter personal. Aveți, de asemenea, dreptul de a vă retrage eventualul consimțământ pentru prelucrarea datelor sau de a vă opune prelucrării datelor dvs. cu caracter personal de către KW Automotive și dreptul la portabilitatea datelor. Acest lucru înseamnă că ne puteți solicita să vă trimitem datele cu caracter personal pe care le deținem într-un fișier informatizat, dumneavoastră sau o altă organizație desemnată de dumneavoastră.

Puteți trimite o cerere de acces, rectificare, ștergere, transfer al datelor dvs. personale sau puteți solicita revocarea consimțământului dvs. sau obiecția față de prelucrarea datelor dvs. personale la info@kw-automotive.nl.

Pentru a ne asigura că cererea de inspecție este făcută de dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți o copie a actului de identitate împreună cu cererea. În această copie, ștergeți fotografia pașaportului, MRZ (zona de citire automată, banda de numere din partea de jos a pașaportului), numărul pașaportului și numărul de serviciu pentru cetățeni (BSN). Acest lucru este pentru a vă proteja confidențialitatea. Vom răspunde la cererea dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

KW Automotive dorește, de asemenea, să vă informeze că aveți posibilitatea de a depune o plângere la autoritatea națională de supraveghere, Autoritatea pentru protecția datelor cu caracter personal. Puteți face acest lucru prin intermediul următorului link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Cum securizăm datele cu caracter personal

KW Automotive ia în serios protecția datelor dumneavoastră și ia măsuri adecvate pentru a contracara abuzul, pierderea, accesul neautorizat, divulgarea nedorită și modificarea neautorizată. Dacă aveți impresia că datele dvs. nu sunt securizate corespunzător sau există indicii de utilizare abuzivă, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți sau la adresa de e-mail info@kw-automotive.nl .