Tilgængelig direkte fra lager
Tillid og kvalitet
Personlig og oprigtig rådgivning
+3124-303 0 400

(Indlæser... )

KW Automotive er ansvarlig for behandling af personlige data som afspejlet i denne fortrolighedserklæring.

Personlige data, vi behandler

KW Automotive behandler dine personlige data, fordi du bruger vores tjenester, og/eller fordi du selv giver dem til os.

Nedenfor er en oversigt over de persondata, vi behandler:

– For- og efternavn (kun hvis du sender en kontaktformular til os)

– Telefonnummer (kun hvis du sender en kontaktformular til os)

– E-mailadresse (kun hvis du sender en kontaktformular til os)

– IP-adresse

– Internetbrowser og enhedstype

Særlige og/eller følsomme personoplysninger, vi behandler

Vores hjemmeside og/eller service har ikke til hensigt at indsamle data om besøgende på hjemmesiden, der er under 16 år. Medmindre de har forældres eller værges tilladelse. Vi kan dog ikke kontrollere, om en besøgende er over 16 år. Vi råder derfor forældre til at involvere sig i deres børns onlineaktiviteter for at undgå at indsamle data om børn uden forældrenes samtykke. Hvis du er overbevist om, at vi har indsamlet personoplysninger om en mindreårig uden et sådant samtykke, bedes du kontakte os på webmaster@morgeninternet.nl, så sletter vi disse oplysninger.

Til hvilket formål og på hvilket grundlag behandler vi personlige data?

KW Automotive behandler dine personlige data til følgende formål:

– Ringe eller e-maile til dig, hvis det er nødvendigt for at udføre vores tjenester

– At levere varer og tjenester til dig

Automatiseret beslutningstagning

KW Automotive træffer ikke beslutninger om ting, der kan påvirke enkeltpersoner (væsentligt) på grundlag af automatiseret behandling. Det er beslutninger, der træffes af computerprogrammer eller -systemer, uden at et menneske (f.eks. en medarbejder hos KW Automotive) er involveret.

Hvor længe vi opbevarer personlige data

KW Automotive vil ikke opbevare dine personlige data i længere tid, end det er strengt nødvendigt for at opfylde de formål, som dine data er indsamlet til. Du kan altid spørge os om opbevaringsperioder, men vi vil kun bruge disse data til engangskontakt.

Deling af personlige data med tredjeparter

KW Automotive sælger ikke dine data til tredjeparter og videregiver dem kun, hvis det er nødvendigt for at opfylde vores kontrakt med dig eller for at overholde en juridisk forpligtelse. Med virksomheder, der behandler dine data på vores vegne, indgår vi en databehandleraftale for at sikre det samme niveau af sikkerhed og fortrolighed for dine data. KW Automotive er fortsat ansvarlig for disse behandlingsaktiviteter.

Cookies eller lignende teknikker, som vi bruger

KW Automotive bruger funktionelle, analytiske og sporingscookies. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i browseren på din computer, tablet eller smartphone, når du besøger denne hjemmeside første gang. KW Automotive bruger cookies med en rent teknisk funktionalitet. Disse sikrer, at hjemmesiden fungerer korrekt, og at f.eks. dine præferenceindstillinger huskes. Disse cookies bruges også til at få hjemmesiden til at fungere korrekt og til at optimere den. Vi placerer også cookies, der sporer din browsingadfærd, så vi kan tilbyde skræddersyet indhold og reklamer.

Ved dit første besøg på vores hjemmeside har vi allerede informeret dig om disse cookies og bedt om din tilladelse til at sætte dem.

Du kan fravælge cookies ved at indstille din internetbrowser til ikke at gemme cookies. Derudover kan du også slette alle oplysninger, der tidligere er gemt via dine browserindstillinger.

For en forklaring, se: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Se, ændre eller slette data

Du har ret til at få adgang til, rette eller slette dine personlige data. Du har også ret til at trække dit eventuelle samtykke til databehandling tilbage eller gøre indsigelse mod KW Automotives behandling af dine personoplysninger og ret til dataportabilitet. Det betyder, at du kan anmode os om at sende de personlige data, vi har om dig i en computerfil, til dig eller en anden organisation, som du har udpeget.

Du kan sende en anmodning om adgang, rettelse, sletning, overførsel af dine personlige data eller anmode om tilbagekaldelse af dit samtykke eller indsigelse mod behandlingen af dine personlige data til info@kw-automotive.nl.

For at sikre, at anmodningen om inspektion er fremsat af dig, beder vi dig om at sende en kopi af dit identitetsbevis sammen med anmodningen. I denne kopi skal du overstrege dit pasfoto, MRZ (maskinlæsbar zone, striben af tal i bunden af passet), pasnummer og borgerservicenummer (BSN). Dette er for at beskytte dit privatliv. Vi vil svare på din anmodning så hurtigt som muligt.

KW Automotive vil også gerne informere dig om, at du har mulighed for at indgive en klage til den nationale tilsynsmyndighed, Personal Data Authority. Det kan du gøre via følgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Sådan sikrer vi personlige data

KW Automotive tager beskyttelsen af dine data alvorligt og træffer passende foranstaltninger til at imødegå misbrug, tab, uautoriseret adgang, uønsket offentliggørelse og uautoriseret ændring. Hvis du har indtryk af, at dine data ikke er ordentligt sikret, eller der er tegn på misbrug, bedes du kontakte vores kundeservice eller på info@kw-automotive.nl .