Tilgjengelig direkte fra lager
Tillit og kvalitet
Personlig og oppriktig rådgivning

(Lastet… )

KW Automotive er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen.

Personopplysninger vi behandler

KW Automotive behandler personopplysningene dine fordi du bruker tjenestene våre og/eller fordi du selv oppgir dem til oss.

Nedenfor finner du en oversikt over personopplysningene vi behandler:

– For- og etternavn (kun hvis du sender et kontaktskjema til oss)

– Telefonnummer (kun hvis du sender et kontaktskjema til oss)

– E-postadresse (kun hvis du sender et kontaktskjema til oss)

– IP-adresse

– Nettleser og enhetstype

Spesielle og/eller sensitive personopplysninger vi behandler

Vår nettside og/eller tjeneste har ikke til hensikt å samle inn opplysninger om besøkende under 16 år. Med mindre de har tillatelse fra foreldre eller foresatte. Vi kan imidlertid ikke kontrollere om en besøkende er over 16 år. Vi anbefaler derfor foreldre å involvere seg i barnas nettaktiviteter for å unngå at det samles inn opplysninger om barna uten foreldrenes samtykke. Hvis du er overbevist om at vi har samlet inn personopplysninger om en mindreårig uten slikt samtykke, kan du kontakte oss på webmaster@morgeninternet.nl, så sletter vi disse opplysningene.

For hvilket formål og på hvilket grunnlag vi behandler personopplysninger

KW Automotive behandler personopplysningene dine for følgende formål:

– Ringe eller sende deg e-post hvis det er nødvendig for å utføre tjenestene våre.

– For å levere varer og tjenester til deg

Automatisert beslutningstaking

KW Automotive tar ikke avgjørelser om ting som kan påvirke enkeltpersoner (i betydelig grad) på grunnlag av automatisert behandling. Dette er beslutninger som tas av dataprogrammer eller -systemer, uten at et menneske (f.eks. en ansatt i KW Automotive) er involvert.

Hvor lenge vi oppbevarer personopplysninger

KW Automotive vil ikke lagre personopplysningene dine lenger enn det som er strengt nødvendig for å oppfylle de formålene som opplysningene er samlet inn for. Du kan alltid spørre oss om lagringsperioder, men vi vil bare bruke disse opplysningene til engangskontakt.

Deling av personopplysninger med tredjeparter

KW Automotive selger ikke opplysningene dine til tredjeparter og utleverer dem bare hvis det er nødvendig for å oppfylle kontrakten vår med deg eller for å overholde en juridisk forpliktelse. Med selskaper som behandler dataene dine på våre vegne, inngår vi en databehandleravtale for å sikre det samme nivået av sikkerhet og konfidensialitet for dataene dine. KW Automotive er fortsatt ansvarlig for denne behandlingen.

Informasjonskapsler eller lignende teknikker som vi bruker

KW Automotive bruker funksjonelle, analytiske og sporingskapsler. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres i nettleseren på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen din når du besøker dette nettstedet for første gang. KW Automotive bruker informasjonskapsler med en rent teknisk funksjonalitet. Disse sikrer at nettstedet fungerer som det skal, og at for eksempel innstillingene dine huskes. Disse informasjonskapslene brukes også for å få nettstedet til å fungere korrekt og for å optimalisere det. Vi plasserer også informasjonskapsler som sporer surfeatferden din, slik at vi kan tilby skreddersydd innhold og annonser.

Når du besøker nettstedet vårt for første gang, har vi allerede informert deg om disse informasjonskapslene og bedt om din tillatelse til å sette dem.

Du kan velge bort informasjonskapsler ved å stille inn nettleseren din slik at den slutter å lagre informasjonskapsler. I tillegg kan du også slette informasjon som tidligere er lagret via nettleserinnstillingene.

For en forklaring, se: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Vise, endre eller slette data

Du har rett til å få tilgang til, korrigere eller slette personopplysningene dine. Du har også rett til å trekke tilbake ditt eventuelle samtykke til databehandling eller protestere mot KW Automotives behandling av dine personopplysninger og rett til dataportabilitet. Det betyr at du kan be oss om å sende personopplysningene vi har om deg i en datafil til deg eller en annen organisasjon som du har oppgitt.

Du kan sende en forespørsel om å få tilgang til, korrigere, slette, overføre personopplysningene dine eller be om tilbakekalling av ditt samtykke eller protestere mot behandlingen av personopplysningene dine til info@kw-automotive.nl.

For å sikre at forespørselen om innsyn kommer fra deg, ber vi deg om å sende en kopi av legitimasjon sammen med forespørselen. I denne kopien sladder du passbildet ditt, MRZ (maskinlesbar sone, tallstripen nederst i passet), passnummer og Citizen Service Number (BSN). Dette er for å beskytte personvernet ditt. Vi vil svare på forespørselen din så snart som mulig.

KW Automotive vil også informere deg om at du har mulighet til å sende inn en klage til den nasjonale tilsynsmyndigheten, Personal Data Authority. Du kan gjøre det via følgende lenke: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hvordan vi sikrer personopplysninger

KW Automotive tar beskyttelsen av opplysningene dine på alvor og treffer egnede tiltak for å motvirke misbruk, tap, uautorisert tilgang, uønsket offentliggjøring og uautorisert endring. Hvis du har inntrykk av at dataene dine ikke er godt nok sikret eller det er indikasjoner på misbruk, kan du kontakte vår kundeservice eller på info@kw-automotive.nl .